madi_siela Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Chce kupić karte graficzną, ale mam pewien problem. Kiedys podczas próby zakupu karty graficznej w sklepie powiedzieli mi, że muszą sprowadzać jakiś specjalny typ, bo moja płyta glówna nie spółpracuje z tym co oni mieli na składzie. Moja płyta jest MSI K7T226. Nie znam sie zbytnio na sprzęcie , ale mam zamiar kupic radeona 9550 czy będzie spólpracował z moja płytą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Po nazwie domyślam się, że płyta jest na chipsecie VIA KT 266. A to oznacza, że ma AGPx4. Według specyfikacji powinna więc bez problemu działać z każda kartą, także AGPx8. Tak jest w teorii, w praktyce różne rzeczy się zdarzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 nie ma tej płyty ale mam shuttle'a na kt266 , i gecube 9550xt idzie na agp z x4 , więc ten radek też pójdzie(one mają agp x4/ agp x8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Nie powinno być żadnego problemu ze współpracą z dowolną kartą graficzną na złączu AGP, myślę że możesz spokojnie kupować tego Radka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 jezeli jest agpx4 to bierij , jeżeli nie to nie normalnie musze przestac czytac takich zapytan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...