™Expert™ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Mam pytanie do osób, które przeszły bądź są w trakcie grania w DS:Legends of Aranna:> Przeszłem pierwszą misję (zabijając lodowego giganta) i co dalej ?(powróciłem jakąś windą spowrotem do zimowego miasta. I gdzie teraz się udać ,nie ma nigdzie drogi dalej :[ podpowiedzcie...z góry ™thnx™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 idz do bramy i wyjdz z miasta, jak straznik nie bedzie chcial Cie wypuscic to na bank poda Ci instrukcje co dalej robic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™Expert™ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Jakto : ''nie bedzie chcial Cie wypuscic'' skoro brama jest otwarta. Droga na prawo prowadzi do lodowej jaksini,a tam jest winda z powrotem do miasta.A droga na lewo jest zaupana kamieniami....Nie kumam...podpowiedzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 tylko jedna brama jest w miescie? jak tak to chyba mi sie miasto pomylilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™Expert™ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 hm...Pierwsza brama jest przy dwóch wiżach i ok, ale drugiej nie znalazłem...mimo że koleś który daje następną misję mówił coś o drugiej otwartej bramie.Mógłbyś bliżej określić położenie tej bramy. Z góry thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 niestety nie pamietam zbyt dawno w to gralem, wogole nie jestem pewien czy mysle o tym samym miescie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™Expert™ Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Podpowiem... : Jest to pierwsze miasto (panuje tam zima) w którym z resztą zaczyna się rozgrywke...Jest to dodatek do DS a nie pierwsza jego cześć. Już wiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daldron Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Cześc z tego co pamiętam brama o której mówicie powinna znajdować się na lewo względem tej otwartej bramy,:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™Expert™ Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam, mam pytanko odnośnie gry jak w tytule,otóż doszłem do bagien i idąc nimi dotarłem do jakini gdzie należało zniszczyć bossa, a potem windą z jaskini trafiłem z powrotem do małej osady ludzi przed bagnami,może ktoś kto w tą gre grał mógłby coś doradzić, gdzie się teraz udać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 daj screena bo przechodzilem ale nie wiem o ktorym miejscu mowisz. Musiales coś przeoczyć bo nie mialem zadnych problemow z przechodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™Expert™ Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Hm...nie za bardzo mam możliwość wycięcia screena, jest to moment odrazu po zabiciu bosa w postaci dużego szkieletu centaura w jaskini,musisz to kojażyć to jest tuż po bagnach,to jest jedyny taki moment w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Bez screna ciezko cos powiedziec, bo z bagien mozna sie cofnac na poczatek gry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam Mam maly problem zabilem lodowego giganta i pozniej jakiegos dupnego pajaka w podziemiach. Wrocilem do miasta i teraz niemam pojecia co dalej robic, pogadalem z pewnym gosciem i on kazal mi skorzystac z czegos bym mogl dalej szukac zaginionej laski (chyba):)??? co dalej zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Eh ludzie, poprostu kombinujcie wkoncu sie wam uda. Szukalem solucji na necie ale nie ma cos... cierpliwosci. Kto szuka ten znajdzie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozon Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 wlasnie tez doszedlem do tego miejsca po tym szkielecie i nie wiem co mam robic HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...