snc Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Moj kuzyn zastanawia sie miedzy tymi kartami. Ja radzilem mu radka ale co lepiej wybrac proporcjonalnie do ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Moj kuzyn zastanawia sie miedzy tymi kartami. Ja radzilem mu radka ale co lepiej wybrac proporcjonalnie do ceny? Radeona 9000!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Jezeli dobrej firmy to radka. jezeli jakis mint to wolalbym gf4mx440 nawet ze sparkla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Radka to bardziej przyszlosciowa karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Buehehehe tu nie ma co porównywać, taki GF to powinien na śmietniku wylądować - bierz jakiegokolwiek Radka, Mint'y wcale nie są takie straszne, a Radki 9000 Sapphire'a są oceniane wyżej niż Gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Heh, zgluples ? Bierz Radeona nawet sie nie pytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Radka, ale moim zdaniem, lepiej nie kupowac w ogole jak sie ma do wyboru takie karty tylko dozbierac 100 zl i miec radka 8500 ktory jest o 2 klasy lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...