Vlado Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mam problem i proszę o pomoc, które mostki mam połączyć ze sobą żeby mieć mnożnik 9. Mój proc to Antek TB 1333. Będę wdzięczny za pomoc. P.S. Opcja Szukaj jest nie skuteczna, nie znalazłem żadnego info jak to zrobić na moim procu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 na tomshardware jest na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ale do Athlona XP chyba, że to samo dotyczy TB :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 jest tesh do zwyklego, tylko nie pamietam, czy na com czy pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mam problem i proszę o pomoc, które mostki mam połączyć ze sobą żeby mieć mnożnik 9. Mój proc to Antek TB 1333. Będę wdzięczny za pomoc. P.S. Opcja Szukaj jest nie skuteczna, nie znalazłem żadnego info jak to zrobić na moim procu. Poprawiam się chodziło mi o mostki L3 ale juz znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 jest tesh do zwyklego, tylko nie pamietam, czy na com czy plTutaj jest najlepsze info o tym PFK mi dał namiar http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/...p_painting.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...