adamo21 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 czesc. mam minta 8738, z dźwiekiem w porzadku ale port na joy-pada mi nie dziala. mam joy-pada MS Sidewinder Game Pad. w starym kompie na zintegrowanej karcie dźwiekowej nie miałem tego typu problemów. teraz wogole mi go system nie widzi. czy ktos może mial podobny problem i moze mi pomóc? dzieciak nie daje mi juz spokoju z tego powodu. z góry thx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 a w biosie masz właczony game port :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo21 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 tak. w biosie włączyłem game port. nie wiem czemu to nie dizała... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo21 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 na mojej płycie głównej nie game portu - dlatego kupiłem tego minta... wyłączyłem karte dźwiekową ktora była zintegrowana i zainstalowalem minta.. dźwięk jest w porządku ale portu na joy-pada nie widzi... kidy dodam go ręcznie pisze brak połącznia... pomóżcie proszę... tylko tak moge zająć mojego dzieciaka kiedy mam robotę... thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...