Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No wlasnie, chce w koncu sprawic sobie DOBRY zasilacz o mocy<400W. Jakie macie i jakie polecacie? Myslelem nad FORTRONem z 4maxa (http://www.4max.com.pl/sklep/akcesoria.htm). Co o nie sadzicie? podzielcie sie wiadomosciami. Mile widziane sa wyjanosci pradowe waszych zasilaczy :) . Moze jakies linki do sklepow? A no i dobrze by bylo aby nie kosztowal wiecej niz 450zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ja mam 230W :( nie sstyka mi niestety ale szkoda mi troche wydawać kasy na NOWY teraz szporuje na HDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No wlasnie, chce w koncu sprawic sobie DOBRY zasilacz o mocy<400W... A no i dobrze by bylo aby nie kosztowal wiecej niz 450zl :Dnp ANTEC z serii SL 400W lub z serii TruePower 430W BTW maja fajny bajer - przezroczyste lopatki w wentylatorkach 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 jak masz tyle kasy to bierz tego fortona za 400 bedzie spoko chodzil a wahan to raczej nA nim nie zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mam do sprzedania Evermaxa 400W za 350zl :D mialem Toppowera 540W za 820zl ... ale ktos go KUPIL !!!! :DD szok poprostu , koles jusz przy kupnie mamrotal do siebie ' jak ja tam wcisne te diody laserowe do srodka' :D tylko czekam az ktos soie tutaj pofchali mojm (kiedys) toppowerem z pozlacanymi grilami i koncufkami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mam do sprzedania Evermaxa 400W za 350zl :D mialem Toppowera 540W za 820zl ... ale ktos go KUPIL !!!! :DD szok poprostu , koles jusz przy kupnie mamrotal do siebie ' jak ja tam wcisne te diody laserowe do srodka' :D tylko czekam az ktos soie tutaj pofchali mojm (kiedys) toppowerem z pozlacanymi grilami i koncufkami :D Hie nawet wiem kto :) , dodam ze nie bylem to ja :) tylko kumpel . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...