Dzumol Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 czy wie ktos gdzie mozn sciagnac sterowniki do SB Live te nieoficjalne stwozone przez rosjan?? bo mam glosniki 5+1 i niechodzi mi soobwofer na orginalnych i slyszalem ze te rosyjskie sa zajebiste chodzi na nich wszystko no i maja lepszego kopa wrazenia sa porownywalne do Audigi POMOCY szukalem na forum ale nieznalazlem :oops: Dzumoll@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 czy wie ktos gdzie mozn sciagnac sterowniki do SB Live te nieoficjalne stwozone przez rosjan?? bo mam glosniki 5+1 i niechodzi mi soobwofer na orginalnych i slyszalem ze te rosyjskie sa zajebiste chodzi na nich wszystko no i maja lepszego kopa wrazenia sa porownywalne do Audigi POMOCY szukalem na forum ale nieznalazlem :oops: 1274515[/snapback] mi pod xp wszystko dziala na tutaj lub tutaj! slyszalem ze sa jakies lepsze od nich ale skoro dzialaja to po co zmieniac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 tja one się nazywają kx-drivers .......... i był nawet obszerny wątek na forum o nich ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 W tych oryginalnych od Creative'a wystarczy wlaczyc opcje CMSS w mikszerze. Wowczas wykorzystywany bedzie rowniez subwoofer takze podczas odtwarzania plikow muzycznych czy jakichkolwiek innych dzwiekow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzumol Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Wielkie dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Jeżeli subwoofer nie działa to opcja Bass Redirection powinna pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...