Marcello2005 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Od pewnego czasu gdy klikam prawym przyciskiem myszy na PLIK wyskakuje mi błąd drtsn32.exe i aplikacja zostaje zamknięta. Na pewnym forum polecono mi wywalić go z reejstru. Tak zrobiłem. Lecz teraz wyskakuje mi nowy błąd o treści: Instrukcja spod "0x0207415b" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x0000000" Pamięc nie może być "written". Nie wiem już kompletnie co robić błagam o pomoc. Nie moge ani skopiowac pliku, usunąć wogule zero edyzji. Skanowałem system 5 razy i nic. Rzecz dziej się przy wszytskich plikach. Foldery moge swobodnie edytować. Błąagm bardzo o pomoc! Kiedyś na starym kompie też tak miałem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Jak to nie mozesz, przeciez niemal wszystko co robisz prawym przyciskiem mozesz tez robic z klawiatury. No chyba ze tak tez nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Jak to nie mozesz, przeciez niemal wszystko co robisz prawym przyciskiem mozesz tez robic z klawiatury. No chyba ze tak tez nie dziala. 1274666[/snapback] ale czy to jest rozwiazanie, miałem podobny problem, reinstalacja windy pomogła :) Edytowane 13 Lutego 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcello2005 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) No tak. Wszystko z klawiatury nie działa! :mur: A poza tym nie mam Windy na płycie. Błagam o pomoc ;\ :cry: Może niech ktoś wejdzie w rejestr i wyszuka drwtsn32 i exportuje, wyslecie mi na maila i spróbuje może się naprwi. Bo moze rejestr był źle wpisany. :cry: Edytowane 13 Lutego 2005 przez Marcello2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...