Gość Valery Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 :mur: Cześć. mam poważny problem- źle sfleshowałem moją grafikę Gainward FX5600 128M VIVO i potrzebuję biosu do niej .Jeżeli macie taką kartę to prosiłbym o kontakt lub przesłanie mi oryginalnego BIOS-u na e-mail val6519@mail.ru LUB jeżeli znacie stronkę gdzie mogę go ściagnąć bo ja już przeszukałem wszystko i nic nie znalazłem. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Wgraj dowolnego innego biosa od 5600, możesz je znaleźć tu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Valery Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Dzięki luks__pl. już bawiłem się z wszystkimi modyfikacjami .Szukam Bios-u Do Gainward Fx5600 128m Vivo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 http://www.mvktech.net/component/option,co...tpage/Itemid,1/ tutaj jest ogromna ilośc biosów do kart! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mam biosa od Ultra.Jak ci pasuje to mogę podesłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Valery Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 VIVO ? tak. prosiłbym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...