Joker Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Może ktoś będzie mógł pomóc. Moja nowa płyta MSI KT4 Ultra (na chipcecie KT400) nie chce wystarować z kartą Hercules Prophet 4500 (chipset KYRO 2) w ogóle nie chce się właczyć, z tego co sie dowiedziałem karta ta używa zasilania 3,3V lub 1,5V natomiast płyta wytwarza napięcie dla AGP : 1,6 , 1,7 i 1,8V. Panowie z Boardu na stronie MSI powiedzieli że nie jest to wina płyty tylko karty ( czyli w domyśle moja karta jest do ....) , a ja bardzo lubię moją kartę i chciałbym jeszcze jej poużywać 8) Pomóżcie , co robić !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Sprawdz grafe na innym kompie ,wtedy bedziesz wiedzial czy padla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Karta grafiki jest dobra aktualnie pracuję na niej ma MSI KT3 Ultra2,ona nie wiem czemu nie chce chodzić z KT4 Ultra a już bym się pozbył tej starszej płyty, to tkwi diabeł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...