anyq Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 I co chce ktos? gg 3947438 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 watpie wg mnie za drogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anyq Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a ile zobacz na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Karta jest zajebista , ale nie ma wsparcia Driverami , a te nieoficjalne roznie dzialaja . Powina dostac niezlego kopa na takim AXP 2000+ ale to za stara tehchnologia :( i tworcy gier juz raczej o Voodoo nie pamietaja . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anyq Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Karta jest zajebista , ale nie ma wsparcia Driverami , a te nieoficjalne roznie dzialaja . Powina dostac niezlego kopa na takim AXP 2000+ ale to za stara tehchnologia :( i tworcy gier juz raczej o Voodoo nie pamietaja . To lubie fan Voodoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Karta jest zajebista , ale nie ma wsparcia Driverami , a te nieoficjalne roznie dzialaja . Powina dostac niezlego kopa na takim AXP 2000+ ale to za stara tehchnologia :( i tworcy gier juz raczej o Voodoo nie pamietaja . To lubie fan Voodoo Nie ma co ale moim zdaniem to 3Dfx fobil zajebiste karty!!! SZKODA MI TEJ FIRMY :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Karta jest zajebista , ale nie ma wsparcia Driverami , a te nieoficjalne roznie dzialaja . Powina dostac niezlego kopa na takim AXP 2000+ ale to za stara tehchnologia :( i tworcy gier juz raczej o Voodoo nie pamietaja . To lubie fan Voodoo He Voodoo i 3dfx juz nie ma , i jak ktos gra duzo we wszystkie nowe gry , to moze sie spowdziewac problemow ( zreszta widac jak sie Niewidia i Ati poci zeby wszystkie gry dzialaly ) BTW 300 zl bym nie dal niestety za ta karte , ale na Allegro moze trafisz kogos . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Podaj jakiś wynik z 3D Marka 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 sorry że sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>le - ale chyab jest taki punkt w regulaminie, albo w tym co marco kiedyś pisał, żeby nie robić giełdy z forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ja bym kupil ale jest jeden problem , chcialbym sobie potestowac teraz mam Voodoo3 3000 @200mhz i na nim w AOT (gra na engine UT) w glide 1000x700 max detale i w driverach max mam minimum 35 max 197 :D no i jak lookalem testy to 5500 wsale nie wypadal szybciej .. ale jesli sie okasze ze jest szybsza to ja ja chetnie kupie problem polega na tym ze ja jestem z wawy propo na gieldzie skupilem kiedys(pol roku temu) za 150 a sprzedalem za 350 taka karte, ale nie zdaszyem sobie poroownac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 tez bym kupil ale mam juz inna karte jak bys sprzedawal w styczniu 02 to bym kupil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anyq Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 przepraszam za robienie gieldy z forum (nie wczytalem sie w regulamin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a ja bym kupil gdybym mial wolne $ Tak do kolekcji w sam raz :) Mam juz legendarnego gusa ale coz nie ma $ wiec i niema kolejnej <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki do kolekcji :( :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...