Skocz do zawartości
anyq

Voodoo 5500 (2xvsa100) 64MB za 300

Rekomendowane odpowiedzi

Karta jest zajebista , ale nie ma wsparcia Driverami , a te nieoficjalne roznie dzialaja . Powina dostac niezlego kopa na takim AXP 2000+ ale to za stara tehchnologia :( i tworcy gier juz raczej o Voodoo nie pamietaja .

To lubie fan Voodoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest zajebista , ale nie ma wsparcia Driverami , a te nieoficjalne roznie dzialaja . Powina dostac niezlego kopa na takim AXP 2000+ ale to za stara tehchnologia :( i tworcy gier juz raczej o Voodoo nie pamietaja .

To lubie fan Voodoo

Nie ma co ale moim zdaniem to 3Dfx fobil zajebiste karty!!!

SZKODA MI TEJ FIRMY :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To lubie fan Voodoo

He Voodoo i 3dfx juz nie ma , i jak ktos gra duzo we wszystkie nowe gry , to moze sie spowdziewac problemow ( zreszta widac jak sie Niewidia i Ati poci zeby wszystkie gry dzialaly )

BTW 300 zl bym nie dal niestety za ta karte , ale na Allegro moze trafisz kogos .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym kupil ale jest jeden problem , chcialbym sobie potestowac

teraz mam Voodoo3 3000 @200mhz i na nim w AOT (gra na engine UT) w glide 1000x700 max detale i w driverach max mam

minimum 35

max 197

:D

no i jak lookalem testy to 5500 wsale nie wypadal szybciej .. ale jesli sie okasze ze jest szybsza to ja ja chetnie kupie

problem polega na tym ze ja jestem z wawy

propo na gieldzie skupilem kiedys(pol roku temu) za 150 a sprzedalem za 350 taka karte, ale nie zdaszyem sobie poroownac :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...