pbuda Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Uf, wiem, zaraz mnie odeslecie do innych topicow :) ale ja konkretnie szukam osob ktore mialy/maja i/lub testowaly/uzywaly ponizszych chlodnic na procki. Interesujace mnie modele to: Arctic Cooling Freezer 4 Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra (bez swiecidelek) Thermaltake SilentTower Mialem zakladac kibelek na procku, ale niestety z braku kasy musze sie wstrzymac, a halas zaczyna mnie juz denerwowac. Glownym kryterium jest wiec cisza. O freezerze slyszalem duzo dobrego, ale o SS4 nie slyszalem nic, natomiast TT to ponoc dobra konstrukcja, chociaz 2x (lub 3x :)) drozsza od dwoch wczesniejszych. Dzieki z gory! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Uf, wiem, zaraz mnie odeslecie do innych topicow :) ale ja konkretnie szukam osob ktore mialy/maja i/lub testowaly/uzywaly ponizszych chlodnic na procki. Interesujace mnie modele to: Arctic Cooling Freezer 4 Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra (bez swiecidelek) Thermaltake SilentTower Mialem zakladac kibelek na procku, ale niestety z braku kasy musze sie wstrzymac, a halas zaczyna mnie juz denerwowac. Glownym kryterium jest wiec cisza. O freezerze slyszalem duzo dobrego, ale o SS4 nie slyszalem nic, natomiast TT to ponoc dobra konstrukcja, chociaz 2x (lub 3x :)) drozsza od dwoch wczesniejszych. Dzieki z gory! 1275271[/snapback] Arctic Cooling Freezer 4 - używam od paru dni i powiem tak 1300obr cisza i przy takiej predkosci nie moge proca zagotować powyzej 52C.Za tą kase jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...