Skocz do zawartości
pbuda

Ac||tt

Rekomendowane odpowiedzi

Uf, wiem, zaraz mnie odeslecie do innych topicow :) ale ja konkretnie szukam osob ktore mialy/maja i/lub testowaly/uzywaly ponizszych chlodnic na procki.

Interesujace mnie modele to:

Arctic Cooling Freezer 4

Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra (bez swiecidelek)

Thermaltake SilentTower

Mialem zakladac kibelek na procku, ale niestety z braku kasy musze sie wstrzymac, a halas zaczyna mnie juz denerwowac. Glownym kryterium jest wiec cisza. O freezerze slyszalem duzo dobrego, ale o SS4 nie slyszalem nic, natomiast TT to ponoc dobra konstrukcja, chociaz 2x (lub 3x :)) drozsza od dwoch wczesniejszych.

Dzieki z gory!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uf, wiem, zaraz mnie odeslecie do innych topicow :) ale ja konkretnie szukam osob ktore mialy/maja i/lub testowaly/uzywaly ponizszych chlodnic na procki.

Interesujace mnie modele to:

Arctic Cooling Freezer 4

Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra (bez swiecidelek)

Thermaltake SilentTower

Mialem zakladac kibelek na procku, ale niestety z braku kasy musze sie wstrzymac, a halas zaczyna mnie juz denerwowac. Glownym kryterium jest wiec cisza. O freezerze slyszalem duzo dobrego, ale o SS4 nie slyszalem nic, natomiast TT to ponoc dobra konstrukcja, chociaz 2x (lub 3x :)) drozsza od dwoch wczesniejszych.

Dzieki z gory!

1275271[/snapback]

Arctic Cooling Freezer 4 - używam od paru dni i powiem tak 1300obr cisza i przy takiej predkosci nie moge proca zagotować powyzej 52C.Za tą kase jest super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi