menelaos Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam mam mały problem. Jestem w elektronice bardzo mało (1 klasa technikum elektronicznego, widamo, same teorie, 0 praktyki). Postanowiłem sobie zrobic głosniczek na podstawie wzmacniacza ze starego głosnika media techu. Wszysko było ok, wymieniłem tylko głosniczek z 2W :lol: na 50W i działało oki, głosno i czysto (w porównaniu do tamtego). Po pewnym czasie głosnik zaczoł sam buczec, dzwiek był jakby przgłuszony i dużo bardzic cichszy. Spawdzałem kable nie ma żadnych uszkodzen ani przerw. Co mogło paśc? aha próbowałem na 3 głosniczkach wszyskie buczały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 podejżewam że coś się spaliło w tym wzmacniaczu. ja mam do swojego wzmacniacza tak przerobionego zamontowany wiatrak większy niż cały wzmacniacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 przesterowales i skopales "wzmacniacz" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 przesterowales i skopales "wzmacniacz" ? 1275638[/snapback] HEE ?? :) chyba sie zjarał za mocny glosnik. trzeba sobie załatwic cos pożadnego a nie stare glosniczki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...