Radzio1980 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Pewnie ten temat był już poruszany ale jestem posiadaczem telefonu Sony Ericsson T610. MAm pytanie moze banalne. 1. Gdzie dostanę programy do tego telefonu do zdejmowania simlocka, wgrywania firmwera, do obslugi telefonu z poziomu kompa. 2. Gdzie dostanę nowy firmware do tego telefonu. I to wszystko. Pozdrawiam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Pewnie ten temat był już poruszany ale jestem posiadaczem telefonu Sony Ericsson T610. MAm pytanie moze banalne. 1. Gdzie dostanę programy do tego telefonu do zdejmowania simlocka, wgrywania firmwera, do obslugi telefonu z poziomu kompa. 2. Gdzie dostanę nowy firmware do tego telefonu. I to wszystko. Pozdrawiam :mur: 1276120[/snapback] tu i tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Pewnie juz bylo ale dodam, ze do zdjecia simlocka potrzebny jest specjalny kabel "terminator" ktory kosztuje pewnie powyzej 50 pln jezeli nie w okolicach 100pln. Mysle, ze jezeli nie chcesz zalozyc interesu sciagania simlockow to sciaganie samemu silmlocka z tego fona jest bezsensem. Moze masz pozyczony kabelek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...