Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Mam big dylemat. Co sądzicie o płycie Epoxa 8k9a2+, lub 8k9a3+? Mam możliwość nabycia tych płyt za kwotę odpowiednio 420 i 470 zł. Niestety nie mogę trafić na jakieś recenzje. Kto wie cokolwiek na temat tych płyt to proszę o radę. Czy warto? Jak to chodzi? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Mam big dylemat. Co sądzicie o płycie Epoxa 8k9a2+, lub 8k9a3+? Mam możliwość nabycia tych płyt za kwotę odpowiednio 420 i 470 zł. Niestety nie mogę trafić na jakieś recenzje. Kto wie cokolwiek na temat tych płyt to proszę o radę. Czy warto? Jak to chodzi?  8)

Czlowieku a po cholere ci to skoro masz super plyte :D

Poczekaj kupisz sobie jak wyjda Bartony i wtedy cos wybierzesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko po co ci to?? Gwarantuje ze KT266A osiagnie lepsze wyniki :D

Naprawde bezsensu kupowac taka plyte skoro juz masz jedna z najlepszych na rynku.

Płyty na kt333 i kt 400 maja jedna podstawowa zalete DZIELNIK 1/5:)

Dokladnie :) . I jest to glowny powod , zelezy jeszcze za ile sprzedasz stara plyte :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko po co ci to?? Gwarantuje ze KT266A osiagnie lepsze wyniki :D

Naprawde bezsensu kupowac taka plyte skoro juz masz jedna z najlepszych na rynku.

Płyty na kt333 i kt 400 maja jedna podstawowa zalete DZIELNIK 1/5:)

Hmm co z tego skoro na 8KHA+ mozna osiagnac fsb 220mhz a i tak nikt z nas nie ma takich pamiatek wiec to zaden argument.

No chyba ze wybulisz 500 zeby sie cieszy z dzielnika i paru mhz wiecej na fsb. Ja wolalbym te kase odlozyc i np kupic lepszy procek albo grafe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm co z tego skoro na 8KHA+ mozna osiagnac fsb 220mhz a i tak nikt z nas nie ma takich pamiatek wiec to zaden argument.

No chyba ze wybulisz 500 zeby sie cieszy z dzielnika i paru mhz wiecej na fsb. Ja wolalbym te kase odlozyc i np kupic lepszy procek albo grafe!

Mialem tą płytę i odpowiednie pamięci ale 200 FSB synchronicznie to życzę powodzenia :lol:

To chyba na samej grafie (AGPx2 - włączone) i mostku północnym chłodzonym suchym lodem :wink:

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pozbywaj sie swojej płyty ,nie ma sensu.

Ja swojej na pewno szybko się nie pozbęde bo jestem z niej cholernie zadowolony jak żadnej dotychczasowej. Jak na razie nie widziałem lepszej płytki (pomijam kwestię dodatkowego wyposarzenia ,złączy i innych zbędnych zwykle wodotrysków).

Magistrala asynchroniczna (mem=proc+33 Mhz) daje marginalny przyrost wydajności a może być nawet gożej przy pamięciach nie pracujących na max timingach.Jak będą Athlony na 166 Mhz to wtedy można pomyśleć nad nowszym chipsetem ... chociaż na 8KHA+ jest możliwość ustawienia takiej częstotliwości przy normalnym taktowaniu pci i agp :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Mam big dylemat. Co sądzicie o płycie Epoxa 8k9a2+, lub 8k9a3+? Mam możliwość nabycia tych płyt za kwotę odpowiednio 420 i 470 zł. Niestety nie mogę trafić na jakieś recenzje. Kto wie cokolwiek na temat tych płyt to proszę o radę. Czy warto? Jak to chodzi?  8)

A gdzie kupujesz te plyty??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...