Dr.Crash Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Witajcie! Mam big dylemat. Co sądzicie o płycie Epoxa 8k9a2+, lub 8k9a3+? Mam możliwość nabycia tych płyt za kwotę odpowiednio 420 i 470 zł. Niestety nie mogę trafić na jakieś recenzje. Kto wie cokolwiek na temat tych płyt to proszę o radę. Czy warto? Jak to chodzi? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Witajcie! Mam big dylemat. Co sądzicie o płycie Epoxa 8k9a2+, lub 8k9a3+? Mam możliwość nabycia tych płyt za kwotę odpowiednio 420 i 470 zł. Niestety nie mogę trafić na jakieś recenzje. Kto wie cokolwiek na temat tych płyt to proszę o radę. Czy warto? Jak to chodzi? 8) Czlowieku a po cholere ci to skoro masz super plyte :D Poczekaj kupisz sobie jak wyjda Bartony i wtedy cos wybierzesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 zgadza sie. ale tutaj chodzi o cene. jest bardzo korzystna jak na plyte opartą na kt400. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Tylko po co ci to?? Gwarantuje ze KT266A osiagnie lepsze wyniki :D Naprawde bezsensu kupowac taka plyte skoro juz masz jedna z najlepszych na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Naprawde bezsensu kupowac taka plyte skoro juz masz jedna z najlepszych na rynku.jak milo tego sluchac 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Tylko po co ci to?? Gwarantuje ze KT266A osiagnie lepsze wyniki :D Naprawde bezsensu kupowac taka plyte skoro juz masz jedna z najlepszych na rynku. Płyty na kt333 i kt 400 maja jedna podstawowa zalete DZIELNIK 1/5:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Tylko po co ci to?? Gwarantuje ze KT266A osiagnie lepsze wyniki :D Naprawde bezsensu kupowac taka plyte skoro juz masz jedna z najlepszych na rynku. Płyty na kt333 i kt 400 maja jedna podstawowa zalete DZIELNIK 1/5:) Dokladnie :) . I jest to glowny powod , zelezy jeszcze za ile sprzedasz stara plyte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Tylko po co ci to?? Gwarantuje ze KT266A osiagnie lepsze wyniki :D Naprawde bezsensu kupowac taka plyte skoro juz masz jedna z najlepszych na rynku. Płyty na kt333 i kt 400 maja jedna podstawowa zalete DZIELNIK 1/5:) Hmm co z tego skoro na 8KHA+ mozna osiagnac fsb 220mhz a i tak nikt z nas nie ma takich pamiatek wiec to zaden argument. No chyba ze wybulisz 500 zeby sie cieszy z dzielnika i paru mhz wiecej na fsb. Ja wolalbym te kase odlozyc i np kupic lepszy procek albo grafe! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Hmm co z tego skoro na 8KHA+ mozna osiagnac fsb 220mhz a i tak nikt z nas nie ma takich pamiatek wiec to zaden argument. No chyba ze wybulisz 500 zeby sie cieszy z dzielnika i paru mhz wiecej na fsb. Ja wolalbym te kase odlozyc i np kupic lepszy procek albo grafe! Mialem tą płytę i odpowiednie pamięci ale 200 FSB synchronicznie to życzę powodzenia :lol: To chyba na samej grafie (AGPx2 - włączone) i mostku północnym chłodzonym suchym lodem :wink: Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Nie pozbywaj sie swojej płyty ,nie ma sensu. Ja swojej na pewno szybko się nie pozbęde bo jestem z niej cholernie zadowolony jak żadnej dotychczasowej. Jak na razie nie widziałem lepszej płytki (pomijam kwestię dodatkowego wyposarzenia ,złączy i innych zbędnych zwykle wodotrysków). Magistrala asynchroniczna (mem=proc+33 Mhz) daje marginalny przyrost wydajności a może być nawet gożej przy pamięciach nie pracujących na max timingach.Jak będą Athlony na 166 Mhz to wtedy można pomyśleć nad nowszym chipsetem ... chociaż na 8KHA+ jest możliwość ustawienia takiej częstotliwości przy normalnym taktowaniu pci i agp :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Witajcie! Mam big dylemat. Co sądzicie o płycie Epoxa 8k9a2+, lub 8k9a3+? Mam możliwość nabycia tych płyt za kwotę odpowiednio 420 i 470 zł. Niestety nie mogę trafić na jakieś recenzje. Kto wie cokolwiek na temat tych płyt to proszę o radę. Czy warto? Jak to chodzi? 8) A gdzie kupujesz te plyty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...