gosik79 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 używam firefoxa. zainstalowałam nową javę z sun microsystems. kiedy wchodzę na strony wykorzystujące jave, czcionka na stronach robi mi sie rozmazana - kiedy wychodzę wszystko wraca do normy. co z tym zrobić? zainstalowac inna javę? dlaczego tak się dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Najnowszą czyli 1.4.2_07 czy 1.5.0_01 ? Dzieje się tak na każdej stronie z Javą czy tylko na wybranych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosik79 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 nie pamiętam która, a nie sprawdze. bo jestem teraz w pracy. a dzieje się tak tylko na stronach wykorzystujących javę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosik79 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 1.5.0_01 - byłam i sprawdziłam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Dzieje się tak we wszystkich przeglądarkach, czy tylko w Firefox'ie ? Jeżeli we wszystkich, to spróbuj zainstalować ponownie Javę. Jeżeli tylko w FF, to załóż nowy profil - stary profil poprostu przenieś w inne miejsce, FF sam utworzy nowy. W winXP profil znajdziesz w C:\Documents and Settings\NazwaUsera\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosik79 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Dzieje sie to we wszystkich przegladarkach (mozilla i IE).Obraz traci ostrosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Odinstaluj i zainstaluj ponownie Javę, powinno pomóc. Ewentualnie możesz zainstalować Javę 1.4.2_07, ale IMO 1.5 jest lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...