Jakkub7 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 witam..mam pytanko...chcialem zarejestrowac sie na nowy numer i po wypelnieniu formularza wyskakuje komunikat ze nie mozna sie polaczyc z serwerem....tak samo mam w przypadku gdy chce odswiezyc swoje stare numery gg....z tego co wiem niektorzy uzytkownicy tez nie moga sie zarejestrowac na gadu gadu....czy to jest na prawde jakis problem serwera czy to tylko u niektorych takie problemy wystepuja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mastercomputer Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) witam..mam pytanko...chcialem zarejestrowac sie na nowy numer i po wypelnieniu formularza wyskakuje komunikat ze nie mozna sie polaczyc z serwerem....tak samo mam w przypadku gdy chce odswiezyc swoje stare numery gg....z tego co wiem niektorzy uzytkownicy tez nie moga sie zarejestrowac na gadu gadu....czy to jest na prawde jakis problem serwera czy to tylko u niektorych takie problemy wystepuja?? 1276716[/snapback] u mnie na starym kompie to jakieś 2 miesiące nie robiło numerów, win 98 ISDN, a potem robiło, a na nowym, z którego pisze, win xp neo 512, nie działają komunikatory, ale to już mój problem. to spróbuj tak, jak działa ci tlen, wp kontakt i jeszcze jakieś komunikatory spróbuj w nocy tak po 1:00 Edytowane 15 Lutego 2005 przez mastercomputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość procek05 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zrób tak, jak napisał mastercomputer, a poza tym, master, pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...