Skocz do zawartości
Jakkub7

Problem Z Gg

Rekomendowane odpowiedzi

witam..mam pytanko...chcialem zarejestrowac sie na nowy numer i po wypelnieniu formularza wyskakuje komunikat ze nie mozna sie polaczyc z serwerem....tak samo mam w przypadku gdy chce odswiezyc swoje stare numery gg....z tego co wiem niektorzy uzytkownicy tez nie moga sie zarejestrowac na gadu gadu....czy to jest na prawde jakis problem serwera czy to tylko u niektorych takie problemy wystepuja??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mastercomputer

witam..mam pytanko...chcialem zarejestrowac sie na nowy numer i po wypelnieniu formularza wyskakuje komunikat ze nie mozna sie polaczyc z serwerem....tak samo mam w przypadku gdy chce odswiezyc swoje stare numery gg....z tego co wiem niektorzy uzytkownicy tez nie moga sie zarejestrowac na gadu gadu....czy to jest na prawde jakis problem serwera czy to tylko u niektorych takie problemy wystepuja??

1276716[/snapback]

u mnie na starym kompie to jakieś 2 miesiące nie robiło numerów, win 98 ISDN, a potem robiło, a na nowym, z którego pisze, win xp neo 512, nie działają komunikatory, ale to już mój problem. to spróbuj tak, jak działa ci tlen, wp kontakt i jeszcze jakieś komunikatory spróbuj w nocy tak po 1:00

Edytowane przez mastercomputer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi