Skocz do zawartości
Gainward4200

problem z gf4200 Gainward

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich

ostatnio na najnowszych sterownikach DETONATORACH 40.72 pod Xp , zaczął wystepowac problem z kart graf ( Gainward 4200) , chodzi o to ze podczas gry nagle ekran zamienia sie w zbiór migoczących szlaczków :) powaga takiego kosmosu to ja od dawna nie widzialem. Wiec mam pytanie czy to wina sterow czy moze uszkodzenie karty? Powiem z gory ze nie podkrecałem jej , chodzi na ustawieniach fabrycznych. Prosze o pomoc co zrobic , czy oddac ja do serwisu , a moze jest inna droga do rozwiazania tego problemu ??

thx i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich

ostatnio na najnowszych sterownikach DETONATORACH 40.72 pod Xp , zaczął wystepowac problem z kart graf ( Gainward 4200) , chodzi o to ze podczas gry nagle ekran zamienia sie w zbiór migoczących szlaczków :) powaga takiego kosmosu to ja od dawna nie widzialem. Wiec mam pytanie czy to wina sterow czy moze uszkodzenie karty? Powiem z gory ze nie podkrecałem jej , chodzi na ustawieniach fabrycznych. Prosze o pomoc co zrobic , czy oddac ja do serwisu , a moze jest inna droga do rozwiazania tego problemu ??

thx i pozdrawiam

zmien na inne stery jezeli bedzie tak samo to wtedy mozesz myslec o serwisie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem już o tym 2 posty [jako metal01] i użyj opcji szukaj to je znajdziesz Dołączona grafika . Mi też się tak działo to wysłałem mojego gf4ti4200 gainwarda do serwisu i po pięcu dnich dostałem nowiutką grafę z tym większym chłodzniem[radiatorem] i jak narazie nie mam z nią problemów. Hula aż miło :D .

Więc musisz ją posłać do serwisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...