Meetos Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam Mam mały problem - ściągnołem sobie aplikację GG w Javie na SE t630. Wpisuj nr GG, hasło wybieram loguj, wybieram Dostęp do Sieci i ..... "łącze z serwerem..." a po chwili "błąd z połaczeniem" i wracam do miejsca gdzie wpisuje nr GG i hasło. GPRS skonfigurowany poprawnie - net działa. Siec PLUS GSM. I chyba nawet już mnie skasowało za te próby łączenia. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 sciagnij paple (google.com) i tam zobacz, mi dziala bardzo ladnie, i malo danych pobiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 na jave to tylko papla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meetos Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Thx a lot !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...