Powerslave Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 mam problem z LightFrame (dla niewtajemniczonych - funkcja rozjasniania obrazu w monitorach Philips) w grach OpenGL, gdy wlacze LF i odpale gre chwilke po uruchomieniu LF sie wylacza :/ w grach z DirectX dziala poprawnie i gra sie lepiej, dlatego chcialem sprobowac np. w CoD, ale nie dziala :( jesli komus to dziala poprawnie, lub ma jakis pomysl co zrobic by zadzialalo prosze o podpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 hmmm ja nie mam tego problemu moge wlaczyc i wylaczyc kiedy tylko chce. moj monitor taki jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest81 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 :mur: walnij sie :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a w glowie masz orzeszek :mur: tak dla tych, ktorzy tez mieli ten problem: wystarczylo ustawic jakis skrot na klawiaturze i w grze uruchomic LF za jego pomoca :) czasami trzeba duuuuuzo razy naciskac skrot, ale wkoncu sie wlaczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...