Bartolghnet Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 elo, mam takie owijki, tyle ze wkladam 2 kable z zasilacza i sie zatrzymuja po 2cm. Jak wy to wkladaliscie, prosze o pomoc pozdr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 poszukaj tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Może wkładasz wszystkie na raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 spoko, wlasnie zrobiłem. Niedługo zobaczycie mojego moda. Buda jest prawie nie do poznania :-P pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...