NAZIR Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Akurat jeśli chodzi o gwintowniki calowe to tego się nie przekłada na cm :lol: paradoks... ;) [mówie o tym 1cal=2,5cm]Akurat się przekłada i to dokładnie. Natomiast nas tu nie interesują zwykłe gwinty calowe, tylko gwinty calowe rurowe. gwinty calowe (te nas nie pociągają :wink: ) GWINTY RUROWE WALCOWE (this is it :D ) wielkości wierteł do otworów pod gwint rurowy walcowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Wiedziałem, że czegoś zapomne napisać ;) PS. Bardzo fajne stronki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 nie ma to jak wypasiony link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 gwintownik m16 by pasował? bo nie mam 80zł zeby kupic nowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Niestety nie... do krócców na gwint calowy rurowy, potrzebne są gwintowniki calowe rurowe ;) Inny rozstaw gwintu itd... Ja kupiłem jeden maszynowy za 30zł... na giełdach za 20zł byś znalazł.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 o to nie źle... mój 70zł :/ za 30 to nawet ruskiego bym nie dostał u siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Niestety nie... do krócców na gwint calowy rurowy, potrzebne są gwintowniki calowe rurowe ;)Inny rozstaw gwintu itd... Ja kupiłem jeden maszynowy za 30zł... na giełdach za 20zł byś znalazł.. 1285870[/snapback] Wreszcie to pojąłeś bardzo się cieszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 29zł za http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41692153 (3/8 rurowe walcowe) tanio/drogo, kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 nikt nie odpowie?:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jezeli to gwintownik 3/8 rurowy (~16,5mm) to cena 29PLN za nowy jest niska (wrecz dziwnie niska). Normalnie w sklepie sa powyzej 70PLN :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mówię to co kolega wyżej - mój kupiłem za 72zł w sklepie ale trzeba się liczyć że ja jestem z okolic wa-wy a jak powszechnie wiadomo że im bliżej wa-wy tym pazerność większa = większe ceny.... acha - mój gwintownik to w zasadzie są 2 - wstępny oraz ostateczny - gwintowanie dwuetapowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja kupiłem jeden maszynowy za 35zł... ale to 1/4" dwu etapwy zestaw droższy... bo są dwa ;) A jak kupisz taki jeden... sam wstępny.. jeżeli znajdziesz.. lub jak ja maszynowy... lub ten z allegro... to spoko będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja kupiłem jeden maszynowy za 35zł... ale to 1/4" dwu etapwy zestaw droższy... bo są dwa ;) A jak kupisz taki jeden... sam wstępny.. jeżeli znajdziesz.. lub jak ja maszynowy... lub ten z allegro... to spoko będzie ;) 1294531[/snapback] Nie idzie kupic samego 1 stopnia albo samego 2 stopnia więc albo komplet albo nic. Ja na 1/4" mam to jest 1 uniwersalny 2 stopnie w 1 a ten co mam 3/8" to mam 2 stopniowy - 2 gwintowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 to jest cena za 1 gwintownik nie zestaw, gostek na zamowienie sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...