Gość frosti Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) Potrzebuje zrobić parę screenów (klatek) z oryginalnego filmu DVD... jaki program użyć najlepiej ? jakiś freeware ...tylko nie wiem jaki ... z góry dzięki :mellow: dzięki turzol !!! Akurat używam classica , ale ze mnie leń... dobra sprawdziłem tylko te snapy wychodzą w rozgiągniętym formacie (na wyskość) a to juz brzydko wygląda - postacie są rozciągnięte na wysokość - akurat w "Panu Tadeuszu" tak jest... i co teraz mam zrobić ... szukałem w opcjach , próbowałem i nic ciąle to samo ktoś zna na to sposób? Edytowane 15 Lutego 2005 przez frosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 W filtrze ffdshow masz opcję grabowania klatek filmu. Ponadto najlepszy player DVD Media Player Classic ma taką opcję również Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 polecam BSPlayer /nie mylić z podobną i popularną nazwą innego softu !:)) podczas oglądania wciskasz "P"w interesującym Cie momęcie i po sprawie soft jest darmowy - trzeba sie tylko zarejestrować www.bsplayer.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...