dbdrag Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 czy jest jakis program do obniżenia predkosci wentyla na procku jezeli jest to który polecacie i zkąd zassac to cudo ( już mnie głowa boli od tego wentla kręci się około 4500 obrotów szok pod machą ) z góry dzieki za wszyskie odpowiedzi pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 O programach nic mi nie wiadomo!? (Za krótko w tym siedze)... Ale możesz zastosować regulator obrotów wentylatora np. FAN MATE 1 :!: Posiada płynną regulację obrotów (sam zamierzam go zamówić) :lol: A i jeszcze adres: www.discotech.waw.pl i kosztuje 15 PLN 8) . Chyba, że ktoś znalazł taniej (prosze o link) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Jesli chodzi o programy to sprobuj speedfan'em jednak nie nakazdej plycie to dziala.Najprosciej bedzie zmiejszyc napiecie na wentylu np. na 7V wentyl: -----> wtyka z zasilki np.do napedow czerwony -----> zolty czarny -----> czerwony wyjsci drugie to kup sobie fanmate'a i bedziesz sobie mogl plynnie regulowac napiecie do kupienia np. w www.4max.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Asus Probe ma opcję kontrolowania wiatraków chyba, nie wiem na pewno bo nigdy nie próbowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Stąd możesz zassać SpeedFan'a :arrow: http://www.dzikie.net/download/speedfan.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...