ucze Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam Mam pewien problem. Otoz po zmianie Win98 na WinXP "nawalilo" mi sensivity myszy. Poziomy sens mam znacznie wiekszy od pionowego sensivity... Wiem, ze jest jakis wpis w rejestrze, ktory umozliwia zmienianie sensivity poziomego, pionowego i ogolnego. Moze ktos orientuje sie jaki to wpis albo jak to zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Nie znam wpisu, ale czułość spada, bo XP ma włączone "precyzyjne" ruchy domyślnie. Jak to wyłączysz, to będzie chodziła jak w 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucze Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Tylko gdzie to sie zmienia :| W Panel sterowania>Mysz nie ma nic przydatnego do zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 No właśnie tam jest gdzieś pole do odznaczenia, chyba pod suwakiem do czułości, teraz siedzę na 98, to nie mogę sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...