maly86 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 mam taki problem... "osek" kiedys napisal, ze ma problemy z otwieraniem folderu tzn wyszukiwalo mu pliki, a ja zamieszalem i jak mam zainstalowanego winampa to mi sie folder w winampie otwiera - ehhh i nie wiem o co chodzi bo nie moge tego zmienic w panelu sterowania=> opcje folderow... ehhhh i nie wiem... rejestr gdzie? a moze cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 sorry ale nie nie zrozumiałem...możesz - powoli i pokoleji ?co chcesz zrobic a co się dzieje ? :( pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 no jak mam zainstalowanego winampa i jak klikam na folder to sie winamp uruchamia, a folder musze w ekspolatorze odtwierac...:| no a jak otworze plik to sie notatnik wlacza :/ a jak odinstaluje winampa to jest wszystko OK.... kiedys grzebalem w tym i cos namieszalem :mur: i teraz nie wiem jak to zrobic aby wszytko gralo... :mur: rejestr :? gdzie :? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...