Ryszard III Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Szwankowała mi neostrada, postanowiłem powtórnie zainstalować. Neostrada wróciła do normalnej pracy ale nie wiem dlaczego mam problem z pocztą. Gdy chcę otworzyć skrzynkę nie działa moje hasło.(Nie ma mowy że zapomniałem) Myślę że musiałbym wyczyścić rejestr abym mógł wpisać hasło na nowo. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 A jak jest z logowaniem przez WWW?? Poza tym nic nie napisałeś z jakiego programu korzystarz i gdzie masz skrzynkę. Może adresy serwerów się pozmieniały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Dawno tego nie robiłem więc moge się delikatnie mylić ale możesz wszystko zmienić ręcznie wpisując jako usera: rejestracja@neostrada.pl i hasło: rejestracja. Wejdziesz w panel do zmian wszystkich haseł. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard III Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Program to Outlook Ekspress. Skrzynkę mam w neostradzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mi sie wydaje ze poprostu cos zle skonfigurowales w outloocku. Upewnij sie ze poprawnie wpisales dane: pop3: poczta.neostrada.pl smtp: poczta.neostrada.pl login: xxx@neostrada.pl No i oczywiscie nie zapomnij tez o dużych i małych literach oraz o Caps Locku Czasami tez trzeba wlaczyc uwierzytelnienie dla serwera. W outlooku mozna zrobic to we wlasciwosciach swojego konta pocztowego w zakladce serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard III Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Sprawdzałem wszystko w porządku Dobrze poczta działa mi w Webmail.neostrada.pl Odpowiada na hasło Tlen również to samo hasło Natomiast Outlook Ekspress nie Chcę go usunąć, nawet z rejestru poprzez Regedit ręcznie i wgrać na nowo Chcę tylko wiedzieć co mam z rejestru usunąć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 A ja tam wole "The bata" nie ma z nim takich problemow. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...