Olek Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jestem nowy i chciałbym zaciagnąć porady czym ijak podkręcić radeona 8500 który programem i skąd można go ściągnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 TwojePC - dział pliki - TWEAKS http://twojepc.pl/teksty.php?id=05-pliki Masz tam rozne programiki przeznaczone do tego celu: PowerStrip,RadeonTweaker,.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jestem nowy i chciałbym zaciagnąć porady czym ijak podkręcić radeona 8500 który programem i skąd można go ściągnąć Najlepiej nie bawic sie programami lepiej wgrac bios z ustawieniami jakie chcesz..Znajdziesz flashbios na www.rage3d.com.. Pare tematow temu bylo pisane na ten temat przegladnij forum. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Rage 3d tweak bios odradzam bo wgrywa ustawienia 275@275 i odrazu się pojawiają artefakty ale za to podkręcanie ołówkiem to jest to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Rage 3d tweak bios odradzam bo wgrywa ustawienia 275@275 i odrazu się pojawiają artefakty ale za to podkręcanie ołówkiem to jest to :) Co ty mowisz czlowieku mozna sobie zrobis biosik z jakim taktowaniem ci sie podoba..Co do olowka masz racje! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jak program to najlepszy jest radeonator. Radiatorki na pamieciach sa wg. mnie najwazniejsze - bez olowka z wgranym biosem od retaila podkrecilem mojego radka na 300 rdzen 580 pamieci. Z olowkiem to mysle ze dojde do 320/620 licze na to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 A ja powiem tak. Ołówek + flash do BIOS'u 300/300 i jest OK. Do tego ATI-winclk - super programik. Jakby co to na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Jak program to najlepszy jest radeonator. Radiatorki na pamieciach sa wg. mnie najwazniejsze - bez olowka z wgranym biosem od retaila podkrecilem mojego radka na 300 rdzen 580 pamieci. Z olowkiem to mysle ze dojde do 320/620 licze na to :) Człowieku skąd wytrzasnąłeś takie LE? ja na swoim byłym LE miałem Crystal orba po obu stronach pocięte radiatorki od thermaltakea i wgrywam bios i nawet na 275 wszystko siadało artefakty i te sprawy (bez ołówka :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 hehe kupilem pod koniec zeszlego roku jak jescze na WGK nie bylo w jakims sklepie. Napalilem sie na ta karte poprostu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja tez sie napalilem i dawno kupilem ale trafilema na 4ns:( ale pomimo ze nic nie zmienialem to lazi bez bledow na 288/275 wiec nie wiem czemu ktos ma z tym propblemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Podkrecac wystarczy swiezym PowerStripem,al;e najlepiej BIOS wgrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 A ja na swoje szczescie mam na Hynixach 3.6 ns i licze, ze za pomoca zaczarowanego olowka przekrocze 600 mhz dla pamieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 a ja miałem dokładniej Radeon 8500LE ART pamięci 3.6ns Hynix i lipa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 a ja miałem dokładniej Radeon 8500LE ART pamięci 3.6ns Hynix i lipa.... i tak nie przekroczy tego co mowil. Chyba ze zalozy naprawde dobre chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...