Gość doc Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam Mam dosyc dziwny problem. Nie wiem co sie stalo (nic nigdzie nie grzebalem), ale gdy chce wejsc w jakikolwiek folder, pokazuje mi sie 'Otworz za pomoca'. Nie moge wejsc do zadnego folderu bo za kazdym razem widze to samo. Probowalem juz zrobic tak, ze w 'Otworz za pomoca' wybieram program Exporer.exe, ale znowu tutaj pojawia sie problem, bo nie moge zaznaczyc opcji 'Zawsze uzywaj tego programu do tego pliku' bo jest ono nieaktywne. Jak przywrocic pierwotny stan, zebym mogl normalnie otwierac foldery? Zmiana opcji w 'Opcje folderow' nic nie daje tez. Moj system to WinME. Pzdr, Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 W Opcjach Folderów wybierz zakładkę typy plików. Tam odnajdź folder (po ikonce, bo chyba będzie brak rozszerzenia) i zmień mu ścieżkę programu uruchamiającego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Kazik2000, a napisalem ze 'Zmiana opcji w 'Opcje folderow' nic nie daje tez'. Okazalo sie to paskudny wirus winbloffsuuf. Nic nie psuje, tylko nie mozna otwierac foderow. Pzdr, Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Kazik2000, a napisalem ze 'Zmiana opcji w 'Opcje folderow' nic nie daje tez'. Okazalo sie to paskudny wirus winbloffsuuf. Nic nie psuje, tylko nie mozna otwierac foderow. Pzdr, Wojtek 1286319[/snapback] Czyli jednak psuje ;) Problem rozwiązany mam nadzieję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...