Yeti Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Ponieważ widzalem duzo topicow o malowaniu, zarzucam wywiadzik ktory swego czasu znalazlem na THG. Imo bardzo ciekawy + wypas fotki :] Jak zmodyfikować, by osiągnąć profesjonalne rezultaty... Zapraszem do lektury Update: Cable Hiding Guide Takie tam tanie modyfikacje... Edytowane 17 Lutego 2005 przez Yeti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ja proponowalbym zeby przykleic temat w ktorym znalazlyby sie poradniki z roznych stron: jak zrobic okno, jak ciac bude, jak chowac kable, jak malowac itd mielibysmy duze zrodlo wiedzy w jednym topiku i bez zbednych komentarzy tyle ze topik wypadaloby trzymac zamkniety dla userow bo by sie syf narobil znajac mozliwosci niektorych uzytkownikow; chociaz bedzie obszerny artykul jak wyciac okienko to pomimo to znajda sie yntelygenci ktorzy beda smiecili temat niepotrzebnymi postami a linki do artykulow badz wlasne artykuly mozna by wysylac do moderatora prowadzacego tenze topic ktory umieszczalby je w temacie co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jestem za :) bedzie gdzie odsylac :] Ja dodam jeszcze linki do 1 posta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...