MACGREGOR Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 :mur: Mam tą kartę o dwuch dni i nie mogę jej ustawić. Jak włącze CSMM w mikserze i ustawię głośność 80% na tył wtedy dopiero słychać tylne głośniki i subbufer a głośnik centralny w ogóle nie działa (głośniki są dobre, sprawdzałem). Na dodatek po zamontowaniu karty zaczął mi się zawieszać komp. Może to wina sterowników? Wie ktoś gdzie można szukać lepszych??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 te orginalne sa dobre niemusisz szukac innych. podaj wiecej danych : sytem platforma itd. czy miales wczesniewj jaks karte SB , czy dobrze wyinstalowales stare sterowniki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACGREGOR Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Używam Windows XP. Sformatowałem dysk więc na pewno nie zostały śmieci od starej karty. Zauważłem jeszcze, że w teście głośników w Speaker setings wszystkie działają tylko w innych aplikacjach nie ma subbufera. to samo z filmami dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...