Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 robil ktos blok dremelem?? tam sa takie koncowki fajne do szlifowania :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Niestety musze sie zmiescic w budrzecie (to co dostane za V7+ idzie na WC). Matka sie troche wku***a kiedy powiedzialem ze chcialbym cos nowego do kompa i takim sposobem musze sie zdac na swoj portfel. Nie znam nikogo, kto moglby mi zrobic taki bloczek, a kupowac za 90 zeta jak dla mnie narazie nie realne. :( A nie chciałoby Ci sie zrobić WB semu.. Wystarczy troche nażędzi i determinacji i sprawa załatwiona... Możesz zrobić blok np. z copperplejta. Nawiercasz go wiertełkiem 3 mm, i wlutowywujesh zauszmy 15mm kawałki miedzianego drutu. Od góry czymś zamykasz, może być w tym wypadku nakrętka od 5L wody mineralnej i koniec. Druga opcja to zgłoś się do Root'a78. On robi tańsze i nieiwle gorsze bloki od Mate'a. Niestety nie posiadam zdolnosci, dzieki ktorym moglbym to zrobic. Zawsze jak sie zacos tego typu zabieram, to albo spieprze, albo wywale to przed zakonczeniem roboty. Chetnie kupilbym sobie taki bloczek do o/c ale nie w tej chwili (KASA) Ten zestaw ma byc na poczatek, bo za pare dni dodam do niego chlodniece i wiekszy zbiornik, a pozniej wymienie blok na jakis inny, a ten pojdzie na GPU i jakos to sie da. Dzieki za wypowiedzi Zamawiam ten zestaw z cpc Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 =L@win@h= Mam juz kupca na ten cooler dostane 100 zl, ale dzieki za zainteresowanie. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 robil ktos blok dremelem?? tam sa takie koncowki fajne do szlifowania :idea: właśnie próbuje i idzie całkiem niezle ale jak narazie w aluminium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 No to dzisiaj dostalem ten zestawik i jestem mile zaskoczony cisza. Wydajnosc troche lepsza od mojego V7+ w trybie LOW. Max temp to 54C :( windows - 46C :? Ale musze dodac ze w pokoju mam 24C UFFF na procku jest copershit, ktory na moim V7+ podwyzszal temp o 6C :( okazalo sie ze jest troche wykrzywiony, ale juz go wyprostowalem. Proc tak jak nizej - chodzi przy FSB 140 :D i napieciu - 1.78 tak na wszelki wypadek. Dodam jeszcze ze komp stoi przy kaloryferze ktory jest goracy. Pozdrowka i dzieki za opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...