Gofer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam nastepujacy problem: NA jednym z komputerow jest neostrada na systemie 98SE. Udostepnilem lacze drugiemu komputerowi na systemie XP za pomoca karty sieciowej. Po tej operacji po kazdym uruchomieniu komputera z 98SE trzeba wpisywac DNSy zeby stronki mogly sie uruchamiac. Pytanie: Jak ustawic zeby system zapamietal adres DNSow i uniknac wpisywania ich za kazdynm razem???????? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 właściwości połączenia lokalne tcp ip ustawienia i tam masz dns pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 :) JA wiem ze tam sie wpisuje DNSy ale chodzi o to zeby nie wpisywac ich za kazdym razem po uruchomieniu kompa! Zeby system je zapamietal na stale !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 jezeli wpisujesz tak jak moj przedmowca napisal to system powinien je zapamietac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truchel Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 jezeli wpisujesz tak jak moj przedmowca napisal to system powinien je zapamietac 1282318[/snapback] Powinien, ale niekoniecznie to robi - też miałem taką sytuację z W98SE. :icon_exclaim: Pomogła reinstalka :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Reinstalka?? Dopiero co zainstalowalem swiezutka kopie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Wiem, ze mozna to ustawic w rejestrze, ale nie moge sobie przypomniec dokladnej sciezki a systemu nie mam pod reka. W kazdym razie po wpisaniu ich w rejestrze nie powinny juz znikac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...