Gość EaC Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam mam nastepujacy problem i prosze o jakas konkretna pomoc : wlaczylem komputer gdy juz pochodzi z godzine , uruchamia sie ponownie (SAM) po czym wyskakuje okno System odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie. to nie dzieje sie po raz pierwszy ... :( prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 najprostsze rozwiązanie: skasuj te pliki które są opisane w raporcie miałem ten sam problem na czystym wxp zainstalowalem sp1 - to samo sp2 - to samo i w koncu wywaliłem ten pierwszy z wymienionych katalogów documents and settings\user\cośtam(...)\temp i jak ręką odjął pozatym można wytłączyć raportowanie błędów ale oczywiście wtedy nie bedziesz wiedzial ze coś jest nie tak z systemem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) skasuj te pliki które są opisane w raporciezrobilem tak.... czy to mozliwe ze to wina pamieci RAM :blink: ?? Edytowane 17 Lutego 2005 przez EaC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Te pliki sa w TMP-ie, spokojnie mozesz je wywalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...