Adar Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 witam :( mam jakiś dziwny problem kiedy gram w Lineage 2 lub Vampire : bloodlines ,scina mi sie dzwiek ( w l2 prawie calyczas, a w Vampire rzadko) znaczy scina sie tak (w vampire) ze wywala mnie na pulpit (w l2 nic sie niedzieje,procz tego iz wqrzal to czlowiek) nie sprawdzalem wszystkich gier ( np. w pes 4 wszsytko jest Ok) pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Z vampirem mialem ten sam problem, nie wiem czy to wina gry czy tego, ze mam tylko 256MB ramu i gra caly czas mieli dyskiem, nie mowiac juz o tym ze wgrywa sie z 10min :P Ps. Scina to sie jajko ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Obie gry maja dosc spore wymagania sprzetowe. Lineage2 do plynnej gry wymaga az 1GB pamieci ram, z Vampire jest podobnie. Sproboj pogrzebac w opcjach, wylacz EAX i inne tego typu opcje. Dobrym krokiem bylaby tez aktualizacja sterownikow od karty dzwiekowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 dziex sprawdze zaraz. aha co do L2 to spox (mialem wlaczone na pasku Guild wars i dlatego sie dzwiek scinal- teraz jest ok) a z vampire to sie pobawie. aha co do ramu to mam 768/400ddr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...