Lemik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mam taki problem. Nagle stało się tak, że gdy komputer włączę to działa jak zawsze tylko na monitorze nic nie widać, tak jakby nie było połączenia nic a nic z komputerem. Monitor sprawdzałem - jest sprawny, kartę graficzna sprawdzałem - działa OKI, kabel między komputerem a monitorem także działa dobrze. Czyżby to port AGP mi poszedł czy coś innego na plycie?? A może coś innego w komputerze? Co muszę jeszcze sprawdzić, co wymienić? Co się sfajczyło?? Poza tym jedno gniazdo FAN1 od wiatraka też przestalo funkcjonować... A po dłuższym czasie pracy, z zasilacza zaczyna dochodzić niemiły jakiś zapach, swąd... Jak ktoś coś wie na owy przypadek, to niech pisze. Z góry dziękuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Upalasz zasilacz!!. Miałem to zamo, zanim klęknął zdążył się troszkę pojarać wcześniej. Jak najszybciej wymontój i sprawdź go!, oczywiście nie w innym kompie :). Co do slotów to najprawdopodobniej już padły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 no to się zapytam jaki masz sprzęt bo szkalna kula mi się pobiła ;)....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 płyta główna ABIT NF7 i procek Sempron, był w niej zmieniany BIOS na samym początku, bo oryginalnie nie było wspomagania Sempronów w tym akurat modelu Abita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jak Ci śmierdzi z zasilacza to się chłopie nie oglądaj może byc że jak umrze całkiem to coś ze sobą zabierze jak wymienisz zasilacz i nadal będzie to samo daj znać - będziemy szukać innej rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 mając na myśli napisz jaki masz sprzęt w kompie myślałem że napiszesz jaki masz zasilacz ale jeśli pachnie spalenizną lepiej wymień go na jakiegoś MODECOMA SCHIEFTECA ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...