Migdał Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mam zamiar wymienić chłodzenie na procku z Spire Whisper Rock III na PENTAGRAM Freezone QVC-100CU tylko nie wiem czy będzie on pasował do mojej płyty głównej MSI K7N2 Delta2-LSR. Płyta nie posiada otworów montarzowych. Pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Nie trzeba żadnych dziur dostajesz taką sprytną blaszkę w zestawie ją przymocowujesz do socketu a do blaszki przykręcasz Pentagrama. ps Ta po lewej czarna Edytowane 18 Lutego 2005 przez Przemek345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) a montaz tego coolera jest prosty??? bo mam zamiar go kupic ale jeszcze zadnego coolera nie montowalem wiec sie boje zeby nie uszkodzic procka Edytowane 19 Lutego 2005 przez ivan06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvasiu Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 TUTAJ w pewnym momencie jest opisany montaż qlera... może nie koniecznie tego samego, ale instrukcja do tego co zakupisz, porada w linku i DUŻA ostrożność zapewnią sukces!!... powodzenia... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...