ddd123 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mam pare problemow, np: z internet explorerem, na niektorych stronach nie moge wejsc w jakas podstrone, albo nie moge sie zalogowac np: poczta.fm, nie dziala mi windows media player, chcialem zainstalowac update czy tam odnowa to mi wyskoczyl jakis blad ze sie nie da, w gadu gadu jak ktos do mnie pisze to mi pasek nie zjezdza w dol i trzeba przewijac recznie, niektore strony w ie nie wchodza, nie odtwarzaja mi sie filmy w ie a muza leci... co zrobic ?!?! jak sobie jeszcze cos przypomne to dopisze nie wiem czy dobry dzial, jak nie to sorry, prosze o pomoc i o wyrozumialosc z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 :-P :-P Odn filmów to pewnie nie masz kodeków A reszta to juz sprawa systemu- spróbuj zainstalować np. Opere i z niej korzystac zamiast IE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Do tak wielu ogólnych problemów może być tylko ogólna odpowiedź: przeskanuj na wirusy i adware/spyware, zainstaluj najnowsze stery, firewala, kodeki. edit: też polecam Operę - jest najlepsza :-P Edytowane 18 Lutego 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddd123 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 sterowniki to mam chyba najnowsze, albo przynajmniej dobre, mam firefoxa ale wolalbym ie bo dla mnie jest wygodniejsze ;/ ... a co z tym gg ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie sterowniki, a kodeki- np sciągnij z www.divx.pl . Hmm..z IE- masz SP2pl? jak nie to zainstaluj a z gg...hmm...moze przezuc się na tlena? albo zainstaluj jakąś sprawdzoną wersje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 mialem to samo, przeinstaluj java script, na 100% pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...