ra-v Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Jak stworzyć własne forum ?! HELP ME !!! PLEASE _________________________ PoZdRo FoR aLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 instalujesz na serwerze Invision Power Board lub phpBB i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Sciągnałem phpbb , zarejesrtowałem sie na www.miasto.interia.p i próbowałem umieścic to forum na stronie za pomocą Total Commander. wcisnąłem ctr+f pokazało mi sie okno w którym wziąłem nowe połaczenie ... wpisałem wszystko ...chyba dobrze... i nie chce mnie z serwerem połaczyć... w załączniku macie obrazek tego co wpisałem.... zobaczcie to i powiedzcie mi czy dobrze wypełniłem.... _______________________ PoZdRo FoR aLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Na interii nie ma ani php ai bazy więc nie masz poc co tego wysyłac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Poczytaj troche o instalacji forum co jest potrzebne itd. Do tego potrzebny jest serwer z php, mysql. Z darmowych to pozostaje lycos.co.uk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 A może na początek pocwiczysz na Krasnalu. A jak już będziesz wiedział o co w tym biega no to na jakiś serwerek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 A co to jest ten Krasnal i o co w nim biega :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) A co to jest ten Krasnal i o co w nim biega :? 1285407[/snapback] Daj sobie lepiej spokoj, z takim zapalem jaki teraz prezentujesz daleko nie zajedziesz. Nie chcialo ci sie nawet poszukac informacji o Krasnalu ani przeczytac dokumentacji dolaczonej do phpBB. Krasnal jest serwerem www z obsluga php i mysql dzialajacym na Windowsie. Po instalacji jest juz w zasadzie skonfigurowany. Prawidlowy adres stronki o tym pakiecie to http://www.krasnal.tk/. Wykaz jakas inicjatywe i zapoznaj sie z tym, co jest tam napisane. Edytowane 19 Lutego 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 dobra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam takie pytanie czy używanie Invision Power Board w wersji 1.2 jest legalne pobrane tutaj: http://php.bajo.pl/330,download.html?cat=sql ? I gdzie do niego jak jest legalne jest spolszczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Jak stworzyć własne forum ?! HELP ME !!! PLEASE _________________________ PoZdRo FoR aLL http://forum.purepc.pl/Chcesz-Wlasne-Forum...33-t128994.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...