Skocz do zawartości
Gość NewColiN

Nokia 8210 I Zepsuty Wyświetlacz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NewColiN

Witam... Mam problem z moim telefonem, tj. nokia 8210. Zepsuł mi się wyświetlacz i wszystko już sobie załatwiłem(wyświetlacz, śrubki, śrubokręt itd)... i tu jest mój problem. W jakiej kolejności muszę działać, aby nie zrąbać telefonu?? Czy tylko odkręca się ramkę z ekranikiem i podspodobem już nic się nie grzebie, czy też pod wyświetlaczem muszę jescze coś zrobić??

Please, help me!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... Mam problem z moim telefonem, tj. nokia 8210. Zepsuł mi się wyświetlacz i wszystko już sobie załatwiłem(wyświetlacz, śrubki, śrubokręt itd)... i tu jest mój problem. W jakiej kolejności muszę działać, aby nie zrąbać telefonu?? Czy tylko odkręca się ramkę z ekranikiem i podspodobem już nic się nie grzebie, czy też pod wyświetlaczem muszę jescze coś zrobić??

Please, help me!!

1283930[/snapback]

[/quote musisz zdiąć przedni panel i odkryć płyte główną i z przodu zdjąć takom blaszke mocującą wyświetlacz rub to delikatnie.. puźniej wyjąć wyswietlacz... powinien łatwowo wyiść wszystko jest na styki w jego miejsce włożyć nowy a tą ramke najlepiej jak czymś przykleisz bo ona dociskaa wywietlacz do styków powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi