Gość NewColiN Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam... Mam problem z moim telefonem, tj. nokia 8210. Zepsuł mi się wyświetlacz i wszystko już sobie załatwiłem(wyświetlacz, śrubki, śrubokręt itd)... i tu jest mój problem. W jakiej kolejności muszę działać, aby nie zrąbać telefonu?? Czy tylko odkręca się ramkę z ekranikiem i podspodobem już nic się nie grzebie, czy też pod wyświetlaczem muszę jescze coś zrobić?? Please, help me!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 gg 2505899 napisz to pomoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome7 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam... Mam problem z moim telefonem, tj. nokia 8210. Zepsuł mi się wyświetlacz i wszystko już sobie załatwiłem(wyświetlacz, śrubki, śrubokręt itd)... i tu jest mój problem. W jakiej kolejności muszę działać, aby nie zrąbać telefonu?? Czy tylko odkręca się ramkę z ekranikiem i podspodobem już nic się nie grzebie, czy też pod wyświetlaczem muszę jescze coś zrobić?? Please, help me!! 1283930[/snapback][/quote musisz zdiąć przedni panel i odkryć płyte główną i z przodu zdjąć takom blaszke mocującą wyświetlacz rub to delikatnie.. puźniej wyjąć wyswietlacz... powinien łatwowo wyiść wszystko jest na styki w jego miejsce włożyć nowy a tą ramke najlepiej jak czymś przykleisz bo ona dociskaa wywietlacz do styków powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Zapoznaj się z tym plikem a zwłaszcza z działem rozbieranie telefonów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...