ucze Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam Czy jest mozliwosc podpiecia drugiej klawiatury do kompa? Chodzi mi o to, by na komputerzy byly podpiete dwie klawiatury na raz. Chcialbym tego uzyc do np. gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam Czy jest mozliwosc podpiecia drugiej klawiatury do kompa? Chodzi mi o to, by na komputerzy byly podpiete dwie klawiatury na raz. Chcialbym tego uzyc do np. gier. 1284743[/snapback] można kupid dodatkową na usb. ale czy bedzie działać takjak np dwie myszki to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 juz tak kiedys kombinowalismy z kumplem jak chcielismy zagrac w FIFE na jednym kompie na 2 klawach, niestety nic z tego nie wyszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...