karlooR Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Sprzęt wydaje mi się być solidny jednak chciał bym zejść z ceną do około 800-900zł,A może jakieś inne propozycje za tą cene??Ma to chłodzic proca pentiuma 4 3.0 z 2MB cache którego chce podrasować na płycie asusa??Potrzebna do tego będzie aluminiowa obudowa za ok 500zł czy wystarczy zwykła?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie ma jeszcze testów, ani nawet możliwości zakupu tego bloku. Choć zdradzić mogę, że cena będzie w okolicy 150-160 zł. Mniej więcej tyle na początku kosztował Nukleon 2, z którym będę porównywać ten blok. To za jakiś tydzień. Niestety to będa testy tylko na Bartonie 2500+ (małe jądro), ale jestem ciekaw jakie sa różnice między tymi całkiem odmiennymi konstrukcjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlooR Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie ma jeszcze testów, ani nawet możliwości zakupu tego bloku. Choć zdradzić mogę, że cena będzie w okolicy 150-160 zł. Mniej więcej tyle na początku kosztował Nukleon 2, z którym będę porównywać ten blok. To za jakiś tydzień. Niestety to będa testy tylko na Bartonie 2500+ (małe jądro), ale jestem ciekaw jakie sa różnice między tymi całkiem odmiennymi konstrukcjami. 1285219[/snapback] chce zakupić cały zestaw a nie tylko sam blok CPU http://mcs.pc.pl/produkt425.html ma ktoś coś takiego ?? jak to się sprawuje?? ogólnie to chce poskładac coś takiego i to dobrze schłodzić aby wycisnąć jak najwięcej: Intel Pentium 4 630 (LGA775) 3.00 GHz HT (Prescott) BOX Asus P5AD2E Premium Intel 925XE + Lan 1Gb + SATA Raid + Wifi GeIL Dual 2x 512MB DDR2 667 MHz Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Retail Grafa???? jaka za ok 1000zł??? Seagate 160 GB Barracuda 7200.7 ST3160827AS 8MB Serial ATA / NCQ Thermaltake SHARK albo TSUNAMI i to chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Wszystkie części są najwyższej jakości i dobrane są tak, by zapewnić maksymalną wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...