Skocz do zawartości
karlooR

X2 Ze Str Mcs.pc.pl Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzęt wydaje mi się być solidny jednak chciał bym zejść z ceną do około 800-900zł,A może jakieś inne propozycje za tą cene??Ma to chłodzic proca pentiuma 4 3.0 z 2MB cache którego chce podrasować na płycie asusa??Potrzebna do tego będzie aluminiowa obudowa za ok 500zł czy wystarczy zwykła??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma jeszcze testów, ani nawet możliwości zakupu tego bloku. Choć zdradzić mogę, że cena będzie w okolicy 150-160 zł. Mniej więcej tyle na początku kosztował Nukleon 2, z którym będę porównywać ten blok. To za jakiś tydzień. Niestety to będa testy tylko na Bartonie 2500+ (małe jądro), ale jestem ciekaw jakie sa różnice między tymi całkiem odmiennymi konstrukcjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma jeszcze testów, ani nawet możliwości zakupu tego bloku. Choć zdradzić mogę, że cena będzie w okolicy 150-160 zł. Mniej więcej tyle na początku kosztował Nukleon 2, z którym będę porównywać ten blok. To za jakiś tydzień. Niestety to będa testy tylko na Bartonie 2500+ (małe jądro), ale jestem ciekaw jakie sa różnice między tymi całkiem odmiennymi konstrukcjami.

1285219[/snapback]

chce zakupić cały zestaw a nie tylko sam blok CPU http://mcs.pc.pl/produkt425.html

ma ktoś coś takiego ?? jak to się sprawuje??

ogólnie to chce poskładac coś takiego i to dobrze schłodzić aby wycisnąć jak najwięcej:

Intel Pentium 4 630 (LGA775) 3.00 GHz HT (Prescott) BOX

Asus P5AD2E Premium Intel 925XE + Lan 1Gb + SATA Raid + Wifi

GeIL Dual 2x 512MB DDR2 667 MHz

Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Retail

Grafa???? jaka za ok 1000zł???

Seagate 160 GB Barracuda 7200.7 ST3160827AS 8MB Serial ATA / NCQ

Thermaltake SHARK albo TSUNAMI

i to chłodzenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi