Gość qbaneo Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 hej mam pewien problem malowałem obudowe i troche machnołem podłoge przez przypadek no ale nic machnołem rozpuszczalnikiem i zeszło ale cała podłoga sie klei wie ktoś jak to usunąć a druga sprwa ile wietrzeje pomalowany element bo moje straszne farba jedzie?? wiem ze to offtopic no ale potzebuje sszybkiej porady z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wietrzeje pewnie powyzej kilkuset lat ;] a co do schniecia ;F to zalezy od farby ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbaneo Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 mi chodziło oto ile onamusi sie odstać zeby nie smierdziała a co z klejąca podlaga ktoś mi pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 najlepeiej poczekac jakies 2 dni .... co do podlogi , sprobuj najpierw wode->denaturat->benzyne->....aceton .... nie , no acetonu lepiej nie probuj :) .... wszystko zalezy z czego podloga jest ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 imho gdzies na 1 dzien bude musisz zostawic w spokoju a co do klejacej sie podlogi to po prostu umyj ja jakims ajaxem czy czyms do podlug Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbaneo Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 heh do podłogi ludwik mam nadzieje załatwi sprawe bo jak nie to mnie matka zaje**** a kolorek mi ładnie wyszedł tylko qrna mi sie troche kuzu naleciała przy malowaniu i nie wiem jak to usunac mi to zabardzo nie przeszkadza bo z daleka nie wiadać ale z bliska wyraznie widać takie włoski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to masz problem - takich naleciałych włosków nie usuniesz tak poprostu, albo szlifowanie i ponowne malowanie, albo musisz się z tym pogodzić na przyszłość powinieneś pamiętać, że pomieszczenie, w którym będziesz malować musi być czyste, niezakurzone i dobrze przewietrzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbaneo Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 nom ale mi to zabardzo nie przeszkadza i już ise z tym pogodziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wiec temat wyczerpany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...