_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Zastanawiam sie ktory cooler wybrac Volcano 7+ czy Volcano 9 ??? co radzicie.Chodzi mi rowniez tak jak i o wydajnosc tak i o cisze wiec V7+ bede skrecal do powiedzmy 2500obr./min a z tego co wiem V9 potrafi sie "sam skrecic" na 1300obr.min zaleznie od temperatury (vcool mu pomoze).Ja sie sklaniam do v9 ale chcialbym wiedziec co wy sadzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Zastanawiam sie ktory cooler wybrac Volcano 7+ czy Volcano 9 ??? co radzicie.Chodzi mi rowniez tak jak i o wydajnosc tak i o cisze wiec V7+ bede skrecal do powiedzmy 2500obr./min a z tego co wiem V9 potrafi sie "sam skrecic" na 1300obr.min zaleznie od temperatury (vcool mu pomoze).Ja sie sklaniam do v9 ale chcialbym wiedziec co wy sadzicie ? Ja bym Ci raczej polecal Volcano 7+ w koncu caly jest z miedzi, a Volcano 9 ma tylko rdzen miedziany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A co myslicie o tym ??? : http://www.sirius.pl/product.php?action=in...c50309cdd9c3b99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A co myslicie o tym ??? :http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=4548&sid=0&PHPSESSID=8960be7576be9e73fc50309cdd9c3b99 fajnie wyglada :P , nie jest za glosny no i powyzej 3100+ to brzmi zachcecajaco tylko te 199pln :( duzo jak dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A co myslicie o tym ??? :http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=4548&sid=0&PHPSESSID=8960be7576be9e73fc50309cdd9c3b99 Badziewie o bajeranckim wygladzie i wydajnosci TITANA za 15zl, nie obrazajac TITANA. jamicon to syf i na twoim miejscu balbym sie to zalozyc na procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 WOW !!! popatrzcie na glosnosc tego coolerka : http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4526&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Swoja droga to chyba jednak V7+ i zjade z obrotami tak jak planowalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Tak szczerz ..to jak masz kupowac qler za 150 pln (czy te rejony) i znizac obroty do 2000rpm(czy jakos tak)to stary polecam Ci jakies qlerki z dolnej poolki....nie oplaca sie kupowac dosc jednak drogiego Volcano(x) tylko dla firmy .....jak nie potrzebujesz (sadze tak po Twoich postach) to odpusc temat (kup cos tanszego) a kase wydaj na browary:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Tak szczerz ..to jak masz kupowac qler za 150 pln (czy te rejony) i znizac obroty do 2000rpm(czy jakos tak)to stary polecam Ci jakies qlerki z dolnej poolki....nie oplaca sie kupowac dosc jednak drogiego Volcano(x) tylko dla firmy .....jak nie potrzebujesz (sadze tak po Twoich postach) to odpusc temat (kup cos tanszego) a kase wydaj na browary:) Szacuneczek Z dolnej polki ...hmm.....np. ?? Podaj jakiegos dobrego z dolnej polki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Może jakiś miedziany 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Titan :!: Może jakiś miedziany 8) no spoko ale ja chce miec cicho !!! Mialem D5TB niby taki cichutki a i tak mnie wieczorami wkur...denerwowal.Chcialem V7+ dla tego miedzianego radiatora ,no a wentyl bym ustawil na 2000-2300obr./min i bylo by cicho.Tylko nie wiem jak z temperaturkami.Teraz mam Colorful'a Golden Eye (badziew za 50zl)i wentyl skrecilem na 2000obr./min jest cichutka ale znowu temp. mam max 58'C ,a to juz troche duzo :? proc jest stabilny w 100% nawet po @ ,ale te temp. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jak masz 200zł to bierz tego Jamicona wentyl 90mm na 3000rpm robi swoje ale jak już Cię na coś takiego stać to lepiej WC złożyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jak masz 200zł to bierz tego Jamicona wentyl 90mm na 3000rpm robi swoje ale jak już Cię na coś takiego stać to lepiej WC złożyć. Powiem ze myslalem o WC,ale mam uraz to pchanie czego kolwiek co jest mokre do kompa.Mam juz na koncie durnia 850 i TB 1.33 ktore spalilem wlasnie przez WC (jakies spiecie czy cos tam ,kiedys pisalem na forum o tym).Pozniej poszedl sie walic EPoX 8K7A+ i Xp1700+ :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 jak chcesz tego Jamicona jeszcze test jest tutaj powiem tylko tyle ze jest wydajniejszy od Vulcana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...