domel.fm Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wiec mam chłodzonko wodne i poza 1 wentylkiem w zasilaczu to nie mam zadnych wentyli. I niechce ich miec ale mostek jest naprawde cieply ok 70 st czy to jest bezpieczne dla sprzetu? pozdro all Zdjecia kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 To nie jest raczej nie bezpieczne. Masz dwa wyjścia. Albo kupisz sobie bloczek na NB lub zamontujesz na niego wentylator. Bo będzie się cały czas tak grzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 No innego wyjścia raczej nie ma. Kup bloczek albo zamontuj jakiś wentylatorek i puśc go na 5V albo 7V. W zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wiec mam blok ale juz raz przy jego zakladaniu uszkodzilem jądro i sie boje ryzykowac a niemam z czego zrobic kopershima i nawet nie wiem jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Cs na nb troche nijak zrobic, a jak bys uzył Cold Plata to troche by sie z celem mijało :? Edytowane 19 Lutego 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...