Neo_x Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 siemka... moj znajomy kupil sobie monitor lcd.. no i ok....wzial go podlaczyl.. i cos mu sie slicznie skaszanilo z explorerm... mianowicie.. ma wszystkie strony jakies rozjechane... zadko mu sie pokazuja obrazki.. strony tla nie maja.. przyciski na stronach maja jakies nietypowe rozmiary... sprawdzilem wszystkie mozliwe opcje explorera do ustawiania czcionek, wyswietlania stron itp... takze kompozycje pulpitu.. standardowa xp.. jednak za nic nie moge dojsc co mu sie stalo z tymi stronami... zarzucil bym screeny ale nie mam teraz pod reka serwera bo nie jestem u siebie... niech ktos pomysli chwilke nad tym co z tym zrobic bo ja juz poprostu nie mam pomyslow na to.... dzieki z gory pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie wiem czy to pomoze, ale sproboj zmienic czestotliwosc odswiezania na jakis wyzszy (jesli sie da). Bylem u kumpla i instalowalismy system. Wszystko ok, tylko ze jak pierwszy raz zobaczylismy pulpit to pasek startu byl w polowie monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...