SAJENS Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam mam karte telewizyjna LifeView i nie moge jej zainstalowac na kompie stacjonarnym zpod systemu XP. Kupilem ja z kompem na ktorym byl 98 Sec i teraz mam inny system ale karta zostala i chcialem jej uzywac. Czy ktos moze mi pomoc jakies sterowniki pod XP bo ja na plycie mam ale wywala blad i karta tak jak by nie istniala. SAJENS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 http://www.lifeview.com/html/support/support.htm szuakasz sterownikow odpowiednich do karty i instalujesz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAJENS Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 1286723[/snapback]Witam No wlasnie wiem ja ta stronke namierzylem ale do konca nie jestem pewien jaki ja model karty posiadam moze ktos mi pomoze. Daje foto, no i jeszcze jendo mnie interesuje gdzie jest ten chipset graficzny na tej karcie bo nie moge znalesc. Pomocy :) SAJENS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) * FlyVideo 2000 o LR138 - чипсет SAA7130 o LR138F - чипсет SAA7130 + FM * FlyVideo 2100 o LR136 - чипсет SAA7130 o LR136F- чипсет SAA7130 + FM http://www.lifeview.com.tw/html/products/i...tv_prime_30.htm a to sa teoretycznie stery http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/...e_3x_series.htm Edytowane 20 Lutego 2005 przez luki_pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAJENS Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 * FlyVideo 2000 o LR138 - чипсет SAA7130 o LR138F - чипсет SAA7130 + FM * FlyVideo 2100 o LR136 - чипсет SAA7130 o LR136F- чипсет SAA7130 + FM 1287629[/snapback] Dzieki wielkie,kurcze odrazu dziala i funkcjonuje elegancko. Jeszcze raz wielkie dzieki. Pozdrawiam SAJENS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mam podobny problem jak sajens. Jestem w posiadaniu karty LifeView "FlyVideo" 3000 Radio+Stereo Nicam i nie moge jej uruchopmic Po zainstalowaniu sterow i probie uruchomienia programu wyskaskuje mi okienko z napisem "can't get device" i program sie wylacza. Co zrobic?? POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkurowski Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja też mam taki problem tzn. "can't get device" :-) jeśli ktoś zna jego rozwiązanie to proszę o maila tomaszkurowski@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...