reed Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 sorry jezeli urazilem kogos, przyklejeniem poprzedniego topica. Chcialem sie jednak dowiedziec w koncu, jakie kontrolery (poza PROMISE) warto kupic, z nadzieja na bezproblemowe uzytkowanie. Czy na forum sa userzy w/w ? Jakie mozecie polecic , z wlasnych doswiadczen ? Thx z gory za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 tek ktory kupilem na allegro na chipsecie "silicon image" - Zoltrix mam go w kompie jakies 3dni dopiero - ale zadnych problemow. testy nie wykazuja jakichs wyraznych roznic pomiedzy kontrolerem na plycie. jestem bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 tek ktory kupilem na allegro na chipsecie "silicon image" - Zoltrix mam go w kompie jakies 3dni dopiero - ale zadnych problemow. testy nie wykazuja jakichs wyraznych roznic pomiedzy kontrolerem na plycie. jestem bardzo zadowolony. Moze zapodasz jakis link do specyfikacji ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 http://www.zoltrix.com/products/access/8PCZXUD133.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Ja powiem jeszcze raz. Najlepsze sa Promise. Skoro Zoltrix dziala spox to czemu nie..... ALE NIGDY WIECEJ kontrolera z chipem CMD :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam na oku 2 kontrolerki U ATA 66 Abit Hot Rod 66 PROMISE Ktory z nich jest lepszy ? Nie piszcie po co mi ATA 66, do CD i CDR przeciez wystarcza. HDD pod plyte podepne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...