Krzysiek_84 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam niewiem czy dobry dział wybrałem ale niemogłem znajśc nic lepszego:0 chodzi o to ze monitor mi czsami sam przechodzi w stan uśpienia,ale niejerstem pewnien czy to jego wina byćmoże karty tylko że karta przechodzi wszystkie testy bezproblemowo,a monitor hmmm niebardzo wiem jak go przetestować.jest jakas możliwość?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a nie masz w windowsie wlaczonej tej funkcji po prostu? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_84 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) a nie masz w windowsie wlaczonej tej funkcji po prostu? :> 1287197[/snapback] tzn była właczona teraz ją wyłaczyłem tylko że przeważnie monitor przechodził w tryb uśpienia gdy niebył komputer używany przez jakiś czas a teraz mam tak że powiedzmy gram sobie na kurniku i nagle monitor spi. Aha zapomniałem dodac ze z tego stanu uśpienia nieidzie już go wybudzić :huh: Pozostaje tylko reset :mur: Edytowane 20 Lutego 2005 przez Krzysiek_84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 a wez przeinstaluj sterowniki od grafiki :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...