NINJA Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witam Podczas otwierania plików graficznych o dużych rozmiarach 40MB=< w programach : CorelDraw 12;Autocad 2005;Archicad 6.5 wyskakuje mi błąd : Link 1 Link 2 o co może chodzic bo nie wiem a mój ojciec przez takie coś nie może nic zrobic :angry: oczywiście sprzęt taki jak w podpisie poradzcie coś plizzz :D Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Zauwazylem ze ostatnio duzo osob ma podobne błedy ze pamiec nie moze byc written w roznych aplikacjach. Przedtem nie bylo takich problemow. Jesli masz SP2 do windowsa XP zaintalowany to obstawiałbym własnie ze to z nim jest problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NINJA Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Właśnie kurde mam tego nieszczęsnego SP2 i tez tak myśle że to on powoduje ten problem,spróbuje go odinstalowac jak oczywiście po tej operacji nie padnie cała winda.ThX Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...